ANDRE MAASS

Hej!

Min Amazon resa började en kall vinterdag i slutet av 2014. Jag jobbade som larmförsäljare vid tillfället. Under en rast, när jag scrollade lite på mobilen så upptäckte jag en onlinekurs om dropshipping. 

Min resa började med en kurs!

Jag köpte kursen och satte igång. De rekommenderade ett några olika försäljningskanaler som bland annat Ebay, Shopify och Amazon. Jag provade dem alla. 

För er som inte vet vad dropshipping är så är det att din fabrik skickar produkten direkt till slutkund. Du behöver inte köpa in ett helt lager av produkter att ha hemma och du kan ta betalt av kunden först och sen betala fabriken. Det är ett fantastiskt koncept för att starta upp en billig E-handel snabbt. Det är dock oftast lång leveranstid på produkterna vilket är en nackdel.

 

År 2015 började jag sälja på Amazon

I Q2 2015 så gick min första produkt live på Amazon. Det tog inte lång tid för mig att inse kraften av den organiska trafiken. Sex månader senare lanserade jag produkt nummer två. Jag sa upp mig som larmförsäljare och började jobba med Amazon på heltid.

 

2018 hade jag slutfört 5 olika “Sälja på Amazon” kurser och deltagit på ett flertal Amazon workshops och konferenser runt om i världen. Jag hade skapat 2 varumärken som enbart använde Amazon som försäljningskanal. Jag bestämde mig för att jag ville ta mitt företag till nästa nivå, men kände att jag saknade vissa kunskaper som skulle krävas för att nå mitt mål. Så jag ansökte till IHM och studerade kursen E-Commerce manager.

Det var här som jag kom i kontakt med Topvisible och TMG. De inspirerade mig att börja lära ut mina Amazon kunskaper och hjälpa andra att lyckas på Amazon så som jag gjort. Jag tog examen sommaren 2020 med ett nytt brinnande intresse.

Nu vill jag se till att du är nästa framgångshistoria på Amazon. 

 

 

Email

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss här!